MATERIAL CONGRESSOS 

Tot el material personalitzable o no per a congressos, seminaris o qualsevol tipus d´event.

 REPROGRAFIA 

Ampli servei d´impressió digital econòmic i eficaç, Reproduccions i acabats de tot tipus!

 TESIS DOCTORALS 

Revisió i impressió d´arxius. Imprimeix a color només allò que tu decideixes!

 GRAN FORMAT  

Impressió a gran format en qualitat fotogràfica junt amb tot tipus de suports.

 

EMMAGAZEMATGE DIGITAL

 

Emmagatzematge Multimèdia

Realitzem la fabricació i duplicació dels cds i la impressió dels discos i caràtules, així com una gran varietat de packaging. També comptem amb un ampli repertori d´opcions d´emmagatzematge digital.

 

Memòries USB personalitzables

Memòries de diferents capacitats per a tot tipus d´arxius. Oferim preus competitius i en cas que necessiti personalitzar-les indiqui´ns la quantitat i què hi voldria imprimir i li enviarem el pressupost el més aviat possible. Un obsequi perfecte  per a congressos, events o com a objecte de regal!

 

Sticks, targetes de memòria i altres

Ens agrada adaptar-nos als nous avanços. Disposem d´un ampli repertori de productes informàtics. Digues què necessites i t´ho facilitarem!

 

CDs i DVDs de continguts,    CDs, DVDs i  MiniCDs seriagrafiables

Llegibles per a tot tipus de sistemes (Mac, PC, Lynux…)

Es tracta de CDs, DVDs i MiniCDs amb una capa blanca compatible amb la nostra maquinària d´impressió i duplicació de máxima eficiencia. Aquesta permet la personalització dels discs a tot color i a més podem duplicar-los de forma pràctica i segura. L´acabat multimèdia perfecte per a qualsevol llibre, publicació o com a obsequi!

 

CDS

700 mb de capacitat.

LLegibles per tot tipus de sistemes, ofereix versatilitat per a diferents tipus d´aplicacions. Ideal tant en tirades llargues com curtes amb l´última tecnologia digital.

 

CD Estàndard.

Aconsegueix un producte de molt bona qualitat d´impressió amb un alt rendiment en tirades petites i grans.

 

CD Brillant.

Permet obtenir una impressió immillorable en acabat brillant que dotarà al producte d´un valor afegit de qualitat i distinció. La impressió és resistent a l´aigua.

 

DVD

L´aplicació més habitual són els vídeos de llarga durada tot i que cada dia és més comú el seu ús per a acumulació de dades, arribant allà on els CDs no poden.

 

DVD Estàndard

Juga amb una capacitat de 4,7 GB. És un format ideal per a la gravació d´arxius de tota mena.

 

DVD Doble Cara

Arriba a tenir una capacitat de 8,5 GB i això el converteix en el suport òptic que ofereix una capacitat superior en acumulació de dades de tot tipus. Molt versàtil.

 

MiniCD

Amb un tamany més petit del convencional ofereixen una capacitat d´uns 150 GB. Ofereix un tret atractiu diferencial al producte i el seu tamany el converteix en l´acompanyament ideal per a currículums, memòries, llançament de nous productes…

 

MiniCD EStàndard

Ofereix un alt rendiment en tirades de tot tipus i una qualitat d´última generació.

 

MiniCD Brillant

Garantitza un producte final impecable perfectament imprès i en acabat lacat que afegeix distinció al producte a més d´una resistència total a l´aigua.